1.Salibandya harrastajille

Harjoitusvuoro: sekavuoro lauantaisin Vehniän koululla klo 17.00 - 18.30

yhdyshenkilö: Minja Niininen (minja.niininen ( at) gmail.com )

2.Kuntoilukampanja seurayhteistyönä;  ympärivuotinen, avoin kaikille

Vehniän tiet, polut ja maastot tarjoaa hyvät mahdollisuudet kuntourheiluun. Vehniän urheiluseurat Wartti ja Visa järjestävät vuosittaisen kuntoilukampanjan , jonka aikana kuntoilusuorituksia (kävely, pyöräily, hiihto) voi merkitä kylän alueella sijaitseviin kuntolaatikoiden vihkoihin. Seurat arpovat suorituksensa merkinneiden kesken kannustuspalkintoja kunkin vuoden loppupuolella.

A.Kävely ja pyöräily

Kuntovihkojen sijoituspaikat

1. Alasen lenkki: Kallula, Valkamantieltä 1.3 km Alasentietä

2. Koulun seutu: Himma  ( kylätalon portilla)

3. Sulkulantie: 1.5 km Jokihaaran risteyksestä kohti Valkolaa; vihkolta pyöräilykelp. oikotie Vattulantien laavun kautta nelostielle

B.Hiihto, maastopyöräily ja patikointi kuntoradalla ja Tikkakosken yhdysreitillä

Koululta lähtee yhdyslatu Syväjärven kuntoradalle,jonka varrella suoritusvihko 1 lähellä Syväjärven laavua. Täältä hyvä yhteys myös Tikkakosken latuverkkoon. Kuntorata ja yhdysreitti Tikkakoskelle soveltuu myös maastopyöräilyyn ja patikointiin. Tikkakosken yhdysreitin varressa on suoritusvihko 2

Laitathan kuntoilusuorituksesi säännöllisesti kuntovihkoihin. Etuna palkintoarvonnan lisäksi on suorituksista riippuvainen yhteiskunnan panostus reittien hoitoon. Kiitokset Aimolle ja Aulikselle reittien hyvästä ylläpidosta!

3.Linkkejä

Vehniän kylän sivut tästä